Diferents eines per crear còmics

Com pots crear còmics amb els teus alumnes?

Et presentem 4 creadors de còmics amb els que els teus alumnes disfrutaran creant les seves pròpies historietes i aventures:

  • Comic Creator : senzillament i efectiva eina amb la qual pots començar a crear còmics des d'ara mateix. El primer que et demana és el nom del personatge del còmic. Ho has pensat ja?
  • Comics head : no cal ser un artista per començar a crear historietes divertides i originals presentacions, ja sigui per als teus projectes a l'aula oa la feina. Per a totes les edats. Ja has vist el tutorial ?
  • Strip generator : sense registrar, pots crear una tira de 3 vinyetes i tens la possibilitat de transformar els personatges al teu gust. Pots transformar els personatges i afegir text i vinyetes. No et perdis les explicacions del tutorial .
  • Pixton : eina que ofereix moltes possibilitats per motivar la creació de còmics a l'aula.Mira el tutorial 

Font: http://blog.tiching.com/4-creadores-de-comics-que-tienes-que-probar/


font: http://elmarescolorazul.blogspot.com.es/2015/01/symbaloo-herramientas-para-crear-comics.html


Playcomic - Elabora y modifica cómics

http://ntic.educacion.es/w3/eos/MaterialesEducativos/mem2009/playcomic/index.html
Playcomic es un recurso para trabajar la expresión escrita con nuestros alumnos, tanto en inglés como en castellano. Existen varias opciones: crear un cómic, terminar uno ya empezado, convertir una historia escrita en un cómic, completar los bocadillos de un cómic terminado, etc. El recurso es bilingüe inglés - castellano y adjunta guía didáctica.